Rólam

Üdvözöllek a honlapomon!

Gonda Nikolett vagyok, szakképzett fotográfus.

Célom, hogy képeimen keresztül a benned/bennetek lévő szépséget a lehető legjobb formában tudjam átadni. Kedvelem a “lifestyle” stílust, a pillanatok megörökítését, az önazonos képalkotást. Szerintem egy fénykép igazán akkor jó, ha érzésekről szól és nem a szabályszerűségekről. 

A fotózásokon szeretek teret adni a spontán pillanatoknak és kis instrukciók mellett elkészíteni a képeket. Fontosnak tartom, hogy a közös munka során felszabadultan önmagad tudd adni és a fotózást inkább egy kellemes élménynek éld/éljétek meg.

Tudatosan 5 éve kezdtem el foglalkozni a fotográfiával. Huszonévesen sokan szeretnénk megvalósítani önmagunkat, próbálunk helytállni a munka világában. Azonban, ha nem tudunk töltekezni, inspirálódni, egy mókuskerékké válhat az egész. Hosszabb önmagammal vívott harc után döntöttem amellett, hogy komolyabb időt, energiát és pénzt fektessek abba, hogy egy olyan hivatásom legyen, ami mindig tud inspirálni, így lett számomra a fotográfia a szerelem szakma.

Ha tetszenek a képeim és szívesen látnád magad/magatokat hasonlókon, keress bizalommal, alkossunk együtt valami szépet. 😊